1. Operabase Help Center
  2. Operabase voor Artiesten

Beheer basiskenmerken op je artiestenprofiel - naam, beroep, digitale aanwezigheid en biografie

"Log in op je account, navigeer naar je artiestenprofiel. In de rechterbovenhoek, onder je coverfoto, zie je twee knoppen

- "Toegang delen" en "Bewerken".

1. Klik op "delen" om anderen bewerkingsrechten te geven voor je profiel en vul de gevraagde velden in. De aangegeven persoon zal een e-mail ontvangen die hem toegang verleent om uw profiel te bewerken

2. Klik op "bewerken" om uw profiel te bewerken. Onder uw naam verschijnen drie tabbladen - "Profiel & contactgegevens", "Agenda & voorstelling geschiedenis" en "Repertoire".

Wijzig/ beheer uw Profiel & Contactgegevens (naam, beroep en digitale aanwezigheid)

Wijzig/ beheer uw Biografie (inclusief nationaliteits- en geboortegegevens)