1. Operabase Help Center
  2. Operabase voor Artiesten

Hoe kan ik een voorstelling verbergen of verwijderen uit mijn schema?

Log in op je account, navigeer naar je artiestenprofiel. In de rechterbovenhoek, onder je cover foto klik op ""Bewerken"" > "Schema & Voorstellingsgeschiedenis"

Onder "Schedule & Performance History" ziet u alle gepubliceerde voorstellingen die we voor u in ons archief hebben.

- Navigeer op uw "Schema & Voorstellingsgeschiedenis" pagina naar de productie die u wilt "verbergen" of "verwijderen"

- Gebruik de pijl naar beneden om de details van de voorstelling te vergroten

- Om een productie te verbergen van uw profiel, klik op "Verberg" (let op dat u nog steeds vermeld staat op de pagina van de kunstorganisatie, maar de productie zal verborgen lijken voor degenen die uw schema bekijken)

- Klik op "Verwijderen" om de productie te verwijderen uit uw schema en Voorstellingsgeschiedenis

- Om al uw wijzigingen te bekijken klikt u op "Bekijk pagina" in de rechterbovenhoek van uw scherm