Overzicht van uw Operabase Professional agentschap pagina

"Log in op uw account, navigeer naar uw agentschap profiel. U ziet vier belangrijke actieknoppen op uw werkbalk - "Pagina bekijken", "Toegang delen", "Kantoor bewerken" en "Artiesten toevoegen aan het lijst"

Als u naar beneden scrolt, ziet u de gegevens van uw kantoor (adres, contactgegevens en teamleden) gevolgd door uw volledige artiestenlijst, gerangschikt op stemtype. Artiesten met een Operabase Pro account krijgen een profielfoto te zien.

1. Klik op "Pagina bekijken" om uw kantoor profiel te bekijken zoals anderen het zien

2. Klik op "Toegang delen" om het beheer van uw Operabase agentschap pagina toegang te geven aan medewerkers binnen uw organisatie. Elke medewerker dient in te loggen met zijn e-mailadres en een uniek wachtwoord in te stellen.

3. Klik op "Bewerk agentschap" om uw contactgegevens, kantoren en medewerkers aan te passen

4. Klik op "Artiesten toevoegen aan het artiestenlijst" om artiesten toe te voegen aan uw rooster

Hoe kan ik mijn agentschap pagina bewerken?

- Klik op "Bewerk agentschap"

- Wijzig uw agentschapsnaam en website in de overeenkomstige velden

Een kantoor of werknemer toevoegen/verwijderen uit Operabase

Toevoegen van een kantoor of werknemer:
- Klik op "Een ander kantoor toevoegen"

- Vul alle velden in - "Algemene e-mail", "Kantooradres", "Land" en "Stad" zijn verplicht. De hier verstrekte gegevens zijn de algemene kantoorgegevens en niet de contactgegevens van de medewerker

- Onder "Contactgegevens van uw team" klikt u op "Nog een contactpersoon toevoegen"

- Vul alle velden in - "Volledige naam contactpersoon" en "Directe e-mail" zijn verplicht

- Herhaal deze stap als u meerdere werknemers heeft die vanuit dat kantoor werken

Een kantoor of werknemer verwijderen:
- Klik op de rode bak en bevestig uw selectie door op "Ja, verwijderen" te klikken. Let op: als u een kantoor verwijdert, worden alle werknemers onder dat kantoor verwijderd

- Klik op "Opslaan

Hoe voeg ik artiesten toe aan mijn lijst?

- Klik op "Voeg artiesten toe aan het rooster"

- Type de naam van de artiest die je wilt toevoegen in "Zoek op Artiestennaam"

Als de artiest bestaat in Operabase:

- Selecteer de naam van de artiest zodra de lijst met suggesties verschijnt - de namen van de artiest en stemtype of beroep zullen automatisch worden ingevuld in de volgende stap

- In het geval u de artiest op een andere manier wil vertegenwoordigen dan in Operabase, selecteer dan de manier waarop u de artiest op uw profiel wil zien. Dit zal geen invloed hebben op het profiel van de artiest, het zal de artiest gewoon vermelden in de gespecificeerde hoedanigheid

- Klik op "Valideren" om toe te voegen of "Annuleren" om terug te keren naar de artiesten zoekoptie

- Zodra je op "Valideren" klikt, heb je de mogelijkheid om de details van de artiestenvertegenwoordiging te definiëren (zie de sectie "Hoe voeg ik artiestenvertegenwoordiging toe/bewerk ik details?")

Indien de artiest niet bestaat in Operabase:

- Klik op "Nieuwe artiest toevoegen"

- Voer de naam van de artiest in en selecteer hun stemtype of beroep en klik op "Valideren"

- Klik op "Aanmaken en toevoegen aan roster" (controleer of de artiest niet reeds bestaat in Operabase door de voorgestelde opties aan te vinken)

- U krijgt de optie om de details van de artiestenvertegenwoordiging te definiëren (zie sectie "Hoe voeg ik artiestenvertegenwoordigingsdetails toe/bewerk ik ze?")

Hoe kan ik gegevens over de vertegenwoordiging van een artiest toevoegen/bewerken?

- Klik op de artiest waarvan u de vertegenwoordiging gegevens wilt toevoegen/bewerken op "Bewerken"

- Vul het e-mailadres en telefoonnummer van de artiest in (optioneel)

- Klik op de checkbox als u hun hoofd manager bent

- Selecteer de opera exclusieve / niet-exclusieve regio's / landen en concert exclusieve / niet-exclusieve regio's / landen. Gebruik hiervoor de pijlen naar beneden.

- Wijs een "vertegenwoordiger van het agentschap" toe met de vervolgkeuzelijst. Als de artiest meer dan één vertegenwoordiger heeft, klik dan op "Voeg nog een agentschap vertegenwoordiger toe" en selecteer

- Klik op "Bijwerken

Welke andere opties zijn beschikbaar op mijn artiestenlijst?

- Artiesten met een Operabase pro account krijgen een profielfoto te zien. Voor artiesten met een Pro profiel, heeft u de mogelijkheid om "Toegang Aanvragen", "Bewerken" en "Verwijderen"