1. Operabase Help Center
  2. Operabase voor Kunstorganisaties

Overzicht van uw Operabase Professionele Kunstorganisatie pagina

"Log in op uw account, navigeer naar het profiel van uw kunstorganisatie. U ziet twee belangrijke actieknoppen op uw werkbalk - "Toegang delen" en "Bewerken"

Als je naar beneden scrolt, zie je icoontjes met je contactgegevens en socialmedia links. Daaronder ziet u een overzicht van uw kunstorganisatie dat u allemaal kunt aanpassen met de functie "Bewerken".

1. Klik op "Toegang delen" om het beheer van uw kunstorganisatieprofiel te delegeren aan medewerkers binnen uw organisatie. Elke medewerker dient in te loggen met zijn e-mailadres en een uniek wachtwoord in te stellen.
2. Klik op "Bewerken" om uw bedrijfsgegevens bij te werken en uw seizoen te bewerken

- Er verschijnen twee tabbladen onder uw bedrijfsnaam en locatie - "Bedrijf bewerken" en "Seizoenen"

Bedrijf bewerken (inclusief basisinformatie, contactinformatie, digitale aanwezigheid, management & personeel, locaties, afbeeldingen en video's)

Om al uw wijzigingen te bekijken klikt u op "Bekijk pagina"

Seizoenen (overzicht)

Om al uw wijzigingen te bekijken klik op "Bekijk pagina"